sfaturi nebunesti de curatare care chiar functioneaza

20 de sfaturi nebunești de curățare care chiar funcționează

S-ar putea să aveți loialitate față de anumite mărci de produse de curățat, dar își fac ele cu adevărat treaba? Dacă aveți o problemă de curățare deosebit de grea de rezolvat și consumabilele obișnuite pur și simplu nu o taie, poate că este timpul pentru un pic mai neconventionale …

Articole comune cu superputeri de curățare

Ne bazăm adesea pe spray-uri comerciale, pulberi și poțiuni pentru a ne curăța casele și pentru a păstra totul, de la echipament de camping până la dulapuri, fără pete. Cu toate acestea, natura și articolele obișnuite de uz casnic au puteri de curățare la fel de uimitoare, dacă știi cum să le folosești. Am adunat cele mai bune trucuri de curățare care vă vor economisi o călătorie la magazin și bani cheltuiți pe produse de specialitate. În plus, casa și lucrurile tale vor arăta (și se vor simți) împrospătate și strălucitoare.

Filtre de cafea pentru curatarea sticlei

Când oglinzile sau geamurile tale încep să arate tulbure, probabil că vei ajunge la prosoape de hârtie și un produs de curățat sticla, dar această metodă veche de curățare obosită poate lăsa în urmă urme și pete. Data viitoare când trebuie să străluciți niște ferestre, încercați să utilizați filtre de cafea curate pentru curățarea geamului fără pete.

Șervețele pentru bebeluși pentru curățarea tablelor

Nu mai trăiesc tablele doar în sala de clasă – acum le avem în toată casa ca decor practic și jucăuș. Totuși, nu sunt atât de drăguți când sunt acoperiți cu praf de cretă. Pentru a obține o ardezie cu adevărat curată, fără reziduuri de cretă, curățați-vă suprafețele tablei cu un șervețel pentru copii.

Fixativ pentru ștergerea plăcilor cu ștergere uscată

Nimic nu distruge o tablă cu ștergere uscată mai repede decât o pată de marker cu ștergere uscată care pur și simplu nu va dispărea, indiferent cât de mult mai curat ai pune pe tablă. Dacă aveți o pată încăpățânată pe tabla de ștergere uscată, încercați să pulverizați un fixativ pentru a o îndepărta. După pulverizare și ștergere, ștergeți placa cu săpun și apă de modă veche pentru a scăpa de reziduurile lipicioase.

Vodcă pentru a curăța echipamentul vechi de camping

Vodca poate fi o recompensă plăcută la sfârșitul unei zile foarte lungi, dar este și un agent de curățare dur, mai ales pentru echipamentele de camping urât mirositoare. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă împrospăta accesoriile de exterior este să le pulverizați cu puțină vodcă dintr-o sticlă de pulverizare. Dacă doriți un plus de prospețime, amestecați câteva uleiuri esențiale pentru cocktail-ul de curățare perfect.

Foi pentru uscător pentru a curăța alimentele încăpățânate și lipite

Spălarea oalelor și tigăilor nu este niciodată treaba preferată a nimănui, dar poate părea cu adevărat imposibil atunci când încerci să îndepărtezi alimentele arse puternic folosind doar o spălatoare și săpun. Ușurează treaba aruncând o foaie de uscător într-un vas murdar umplut cu apă și săpun. Lasă foaia de uscător să stea în apă cu săpun timp de o oră, apoi fii pregătit să fii uimit de cât de ușor se desprind toate murdăria și murdăria.

Pudră pentru copii și săpun de vase pentru a îndepărta petele pe bază de ulei

Petele pe bază de ulei sunt perplexe și greu de eliminat de pe mobilă sau îmbrăcăminte, indiferent cât de mult ai freca sau cât de tare ai freca. Îndepărtați acele pete jignitoare odată pentru totdeauna tratându-le cu un amestec de praf pentru copii și săpun de vase în părți egale.

Cretă pentru a îndepărta petele de ulei de pe îmbrăcăminte

De câte ori ți-ai stricat cămașa preferată stropind-o cu unsoare de slănină în timpul grădinii de la micul dejun? După următoarea ta nefericită întâlnire cu ulei sau grăsime, înainte de a-ți arunca cămașa în mașina de spălat, pretratează-o frecând cu cretă albă simplă pe pată. Creta va absorbi grăsimea, făcând mai probabil ca cămașa să iasă din spălare fără pete.

Maioneză pentru curățarea căzilor de porțelan

Pe lângă adăugarea unui pic de coajă la sandvișul cu curcan, maioneza poate fi un instrument de curățare destul de util. Condimentul este deosebit de bun la eliminarea petelor de rugină din căzi sau chiuvete de porțelan. Pur și simplu întindeți o nodă de maia peste pată, lăsați-o să se întărească și ștergeți-o pentru a dezvălui suprafața strălucitoare de dedesubt.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru a evalua pagina !

Rata medie / 5. Voturi:

Fii prima persoană care evaluează această pagină.