Asfaltare curte 3
Asfaltare curte 3

Asfaltare curte Bucuresti Ilfov Romania

Asfaltul este una dintre cele mai bune solutii pentru pavarea unei curti, fiind un material care inglobeaza o multime de avantaje:

 • Asigura o suprafata perfecta, atat pentru trafic pietonal, cat si pentru trafic auto, indepartand disconfortul generat de noroi sau de gropi;
 • Este atractiv din punct de vedere al costurilor, atat materialele, cat si puneerea in opera fiind ieftine;
 • Nu necesita foarte multa intretinere;
 • Poate sa fie aplicat oriunde, indiferent de tipul terenului pe care urmeaza sa fie turnat;
 • In cazul in care se strica, reparatiile sunt usoare;
 • In functie de spatiul avut la dispozitie poate sa fie turnat atat manual, cat si mecanizat;
 • preia cu usurinta forma suportului pe care este turnat;
 • Rezista foarte bine in timp.

Oferim servicii de asfaltare curte

Date fiind toate calitatile asfaltului, am dezvoltat servicii de asfaltare curte cu ajutorul carora iti poti transforma curtea intr-un spatiu foarte usor de exploatat.

Asfaltam atat prin metode mecanizate, cat si prin metode manuale si asiguram servicii complexe: pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare, montare borduri, montare pavaj, realizare canalizare, etc.

Putem asfalta orice tip de suprafata si folosim doar asfalt de cea mai buna calitate.

Pentru curtile si trotuarele mai putin solicitate folosim asfalt BA8, pentru cele care sunt utilizate pe post de parcare, fiind solicitate la tonaj mai mare folosim asfalt BA16 iar pentru cele unde traficul este foarte mare folosim asfalt BA25.

Unde este potrivit asfaltul ?

Asfaltul este potrivit in foarte multe situatii, fiind utilizat adesea in spatiile de parcare, in spatiile destinate depozitarii temporare a bunurilor, la constructia teraselor sau atunci cand se doreste acoperirea unui plan inclinat la intrarea in cladiri.

De ce sa optezi pentru noi?

 1. Pentru ca oferim atat asfaltare mecanizata, cat si manuala, orientandu-ne in functie de conditiile pe care le avem la dispozitie;
 2. Pentru ca avem cele mai eficiente utilaje;
 3. Pentru ca avem o echipa de profesionisti care au un portofoliu bogat de asfaltari realizate;
 4. Pentru ca respectam cu strictete toate criteriile unei asfaltari eficiente, incepand de la calculul precis al necesarului de mixtura asfaltica, continuand cu pregatirea suportului si terminand cu turnarea si compactarea stratului de asfalt.

Daca vrei o curte care sa arate bine, sa poata fi exploatata intr-un mot confortabil si sa reziste foarte mult timp, asfaltarile oferite de Recosal Energy Team sunt cele mai potrivite.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru a evalua pagina !

Rata medie / 5. Voturi:

Fii prima persoană care evaluează această pagină.