Despre Oferte Romania

OferteRomania.ro este un site de stiri si informatii pozitive, lider al presei independente si neafiliate politic din Romania și, categoric, una dintre cele mai credibile surse de informaţii.

De asemenea, OferteRomania.ro constituie o comunitate constituită din cititorii care au luat decizia de a se alatura intereselor maselor de cetățeani cu gandire pozitiva; comunitatea OferteRomania.ro numără în prezent aproape 7.000 de urmaritori pe retelele sociale si abonati la newsletter.

Rezultatul eforturilor constante de susținere a conceptului de presa independenta si de calitate, într-un mediu predominat de tabloide platite de diverse organizatii politice si cercuri financiare, se vor concretiza pe parcusul evolotiei OferteRomania.ro, astfel vom reusi ca împreună cu cititorii noștri să construim o comunitate si mai puternică, implicată, care se va dovedi că poate schimba lucrurile în bine, pentru noi toti – cetateni, firme, comunitati.

OferteRomania.ro este o comunitate in care informatia pozitiva circula libera: aducem pentru voi cele mai noi stiri din tehnologie, business, lifestyle si digitalizare.

Noilor prieteni le transmitem că îi așteptăm să se alăture acestei active și tot mai viguroase comunități a OferteRomania.ro