pepiniera calugareni 1
pepiniera calugareni 1

Oferte Pepiniera Calugareni

Pepiniera Calugareni – vanzari plante ornamentale pentru gradina: tuia, arbori, arbusti, flori, gard viu, gazon, plante perene. Afacerea familiala are ca domenii de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale si a florilor de gradina, infiintari garduri vii, amenajari spatii verzi, instalatii de udat prin aspersie si picurare. Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in Pepiniera Calugareni. Telefon 0766 327 586

Totul a inceput in 2007 cand am luat decizia de a schimba apartamentul de la bloc cu o casa la tara, in localitatea CALUGARENI, jud.Giurgiu, unde de altfel se afla intreaga noastra familie. Odata ajunsi aici ne-am indragostit pe loc de peisaj, de spatiu si de posibilitatea de a crea o oaza de verdeata in gradina noastra.

De aici si pana la a infiinta o pepiniera de plante ornamentale nu a mai fost decat un pas. Astfel dragostea noastra pentru plante s-a concretizat in aceasta afacere de familie care se dezvolta de la an la an. Am inceput cu o suprafata de 1.000 mp si am ajuns in 2018 la o suprafata de 50.000 mp.
Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in pepiniera.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru a evalua pagina !

Rata medie / 5. Voturi:

Fii prima persoană care evaluează această pagină.